esquina superior izquierda esquina superior derecha
esquina inferior izquierda esquina inferior derecha
Menu

Avís legal 

L'Ajuntament d'Onda a través del domini onda.es facilita informació d'interès general de la ciutat d'Onda i en particular informació i gestions pròpies de l'administració municipal.  

L'Ajuntament d'Onda realitza tots els esforços necessaris per a evitar errors i, si escau, corregir-los o actualitzar-los com més prompte millor, no obstant això no pot garantir la seua inexistència ni que el contingut de la informació es trobe permanentment actualitzat. 

L'Ajuntament d'Onda no es responsabilitza de l'accés o ús dels continguts. Igualment l'Ajuntament d'Onda no es responsabilitza dels accessos i continguts que apareguen en els enllaços a altres dominis que s'inclouen en el domini onda.es 

La informació proporcionada té caràcter merament orientatiu i en cap cas podrà ser vinculant per a la resolució dels procediments administratius, que es trobarà subjecta exclusivament a la normativa que els siga d'aplicació. 

Tots els drets reservats. Reproducció autoritzada de la informació continguda en la web de l'Ajuntament d'Onda sempre que se cite la font, llevat que s'indique el contrari. 

La reproducció d'informació de la web municipal no pot efectuar-se sense fer constar el missatge 'Informació obtinguda de la web oficial de l'Ajuntament d'Onda', en lloc ben visible. Si la reproducció es fa en una web, haurà de també incloure's un enllaç a l'adreça http://www.onda.es en el mateix text. 

En aquells casos que siga necessària una autorització prèvia per a la reproducció o l'ús de dades textuals o multimèdia (sons, imatges, programes, etc.), aquesta autorització cancel·larà l'autorització general abans citada i esmentarà les possibles restriccions d'ús. 

 

Accés | Avís legal | Protecció de dades | Accesibilitat
icono ministerio de industria, turismo y comercio icono ministerio de administraciones públicas icono ministerio de industria, turismo y comercio