esquina superior izquierda esquina superior derecha
esquina inferior izquierda esquina inferior derecha

El Programa Operatiu sobre Creixement Sostenible (POCS) del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) per a Entitats Locals, contempla Actuacions Integrades de Desenvolupament Urbà Sostenible. Aquestes actuacions han d'abordar per a una àrea funcional urbana, en el nostre cas el municipi d'Onda, diversos problemes simultàniament: socials, econòmics i ambientals, i proposar solucions transversals en el marc d'una Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible Integrada.

En aquest context, l'Ajuntament d'Onda ha elaborat l'Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible Integrat d'Onda (EDUSI Onda), com a instrument de planificació urbana per a poder optar al finançament europeu de fons estructurals. Sent conscient dels problemes existents de caràcter ambiental, econòmic i social en el seu terme municipal, impulsarà plans i estudis íntimament relacionats i lligats per a identificar-los i plantejarà els reptes necessaris, dels que es proposen en les línies genèriques d'actuació que es desenvoluparan en la ciutat en el període 2017- 2022.

El procés d'elaboració de l'EDUSI d'Onda ha fixat els seus fonaments en la participació pública amb la intenció d'assegurar la integració d'aportacions des dels àmbits institucional i social.

A través dels següents enllaços podran accedir a informació més detallada de l'EDUSI d'Onda i del seu cofinançament mitjançant els fons FEDER.


EDUSI Onda

L'Ajuntament d'Onda va aprovar el desembre de 2016 l'Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible i Integrat (EDUSI) d'Onda. El pressupost inicial aprovat era de 10 milions d'euros, amb finançament al 50% entre l'Ajuntament d'Onda i el Fons Europeu de Desenvolupament Regional (d'ara en avant FEDER).

Mitjançant una Resolució de 21 de juliol de 2017, de la Secretaria d'Estat de Pressupostos i Despeses, es concedeix a l'Ajuntament d'Onda un cofinançament de 2.517.509 euros per al desenvolupament de l'EDUSI. L'Ajuntament, mitjançant l'aprovació del Manual de Procediments fa una reunificació de línies d'actuació per objectius temàtics i adapta el pressupost de l'EDUSI a 5.035.018 euros, amb finançament al 50% entre l'Ajuntament i el FEDER.

 


1ª Convocatòria d'Expresions d'Interès


Mesures de lluita contra el frau

L'Ajuntament d'Onda, assumit el compromís de la detecció i lluita contra el frau, ha adoptat les mesures següents:

  • Aprovació d'una Declaració Pública sobre aplicació de mesures de detecció i lluita contra el frau
  • Adreça electrònica per a rebre, atendre i tramitar aquelles incidències i comunicacions relacionades amb les operacions finançades amb fons FEDER 2014- 2020, en la gestió de les quals participa l'Ajuntament d'Onda com a Organisme Intermedi Lleuger. infofeder@onda.es

 


Enllaços d'interés

 

Accés | Avís legal | Protecció de dades | Accesibilitat
icono ministerio de industria, turismo y comercio icono ministerio de administraciones públicas icono ministerio de industria, turismo y comercio