esquina superior izquierda esquina superior derecha
esquina inferior izquierda esquina inferior derecha

Onda posarà a prova als millors atletes en la ‘Unbroken Race'

Foto

Francisco Chalmeta, regidor d'esports de l'Ajuntament d'Onda, al costat d'Óscar i David Blázquez, responsables de la ‘Unbroken Race’, han presentat aquesta carrera d'obstacles que, per tercer any consecutiu, tindrà lloc en l'entorn natural i urbà de la ciutat.

Dissabte que ve 10 de novembre, els deu quilòmetres de traçat amb 30 zones d'obstacles posaran a prova als atletes més durs en l'última cita de l'any, que a més de puntuar per a les categories habituals (Campionat Nacional i Europeu) també serà la seu del Campionat Autonòmic. La carrera també comptarà amb una modalitat popular per a aquells que desitgen posar-se a prova en aquesta competició.

Chalmeta ha assenyalat “la celebració d'aquesta prova en nostre acabe municipal és la confirmació d'Onda com a cita assentada en el circuit de carreres d'obstacles però a més, la nostra localitat destaca més encara en convertir-se en seu del Campionat Autonòmic” i ha afegit que “fa tres anys es va apostar per agregar aquesta disciplina al gran calendari esportiu de la ciutat i, tant la resposta dels esportistes com dels veïns en les dues edicions anteriors, fa inevitable que se seguisca apostant per aquest tipus de carreres”.

 
Accés | Avís legal | Protecció de dades | Accesibilitat
icono ministerio de industria, turismo y comercio icono ministerio de administraciones públicas icono ministerio de industria, turismo y comercio