esquina superior izquierda esquina superior derecha
esquina inferior izquierda esquina inferior derecha

L'Escoleta de Nadal d'Onda acull a més de 100 xiquets

Foto

 L'alcalde i la regidora d'Educació han visitat als participants i han comprovat les activitats que duen a terme

       L'Ajuntament d'Onda ha tornat a posar a la disposició de les famílies onderes l'Escoleta de Nadal, amb la finalitat de facilitar la conciliació de la vida laboral i la familiar durant les vacances de Nadal. L'alcalde d'Onda, Ximo Huguet, i la regidora d'Educació, Encarna Ribes, han visitat aquest matí als participants d'aquesta edició i han comprovat de primera mà les activitats que realitzen els més de 100 participants que acull aquesta activitat que es desenvolupa en els períodes vacacionals. Huguet ha destacat que “és un servei que oferim des del consistori per a facilitar la conciliació de la vida laboral i familiar i perquè les xiquetes i xiquets d'Onda puguen gaudir d'activitats durant aquest període vacacional”. 

       L'Escoleta s'ha celebrat en aquesta edició al CEIP Miralcamp des dels dies 24, 26, 27, 28 i 31 de desembre i el 2, 3 i 4 de gener, amb un horari de 9.00 a 13.00 hores, i està dirigida a xiquets amb edats entre 3 i 12 anys. A més, ofereix un servei d'acolliment, des de les 7.45 fins a les 9.00 hores i de 13.00 a 14.00 hores. Durant aquests dies, els xiquets han pogut gaudir de múltiples activitats, tant lúdiques com educatives, així com conéixer les tradicions nadalenques a través de tallers i jocs. Concretament, els xiquets i les xiquetes gaudiran amb tallers culinaris, yincanas, jocs musicals, tallers socioculturals, activitats d'expressió corporal i tallers experimentals. Finalment, s'acomiadaran de l'Escoleta amb una festa.

Accés | Avís legal | Protecció de dades | Accesibilitat
icono ministerio de industria, turismo y comercio icono ministerio de administraciones públicas icono ministerio de industria, turismo y comercio